Tarife

In schimbul unui tarif corect, venim in intampinarea clientilor nostri, oferind servicii de contabilitate complete si solutii eficiente pentru problemele juridice pe care le intampinati!!!

Onorariile practicate de societatea noastra se stabilesc in functie de complexitatea activitatii si de serviciile suplimentare solicitate, de comun acord cu clientii nostri.

Dat fiind diversitatea serviciilor oferite in functie de necesitatile fiecarei societati in parte, nu putem afisa o grila cu tarifele exacte dar incercam sa facem o estimare cat mai exacta asupra costurilor ce se impun pentru evidenta contabila a societatii d-voastra:

Oferta pentru societati nou infiintate

Pentru firmele aflate la inceput de drum, oferim un pachet de servicii personalizat si asistenta pentru un start-up reusit.
In prima luna de la infiintare, indiferent daca desfasurati sau nu activitate propriu-zisa, aveti multe obligatii atat declarative, de stabilire corecta a vectorului fiscal cat si de achizitionare a diverselor registre obligatorii de contabilitate.
Oferta noastra financiara pentru firmele nou infiintate, incepe de la 250 ron/luna sau chiar si mai putin pentru primele 6 luni de activitate, urmand ca ulterior, impreuna cu dvs. sa renegociem tariful in functie de cresterea volumului activitatii.

Oferta pentru ONG-uri si PFA-uri

Stim ca PFA-urile nu prea au buget pentru contabilitate, mai ales in primii ani de la infiintare. Oferta noastra financiara per an calendaristic pentru PFA-uri sau ONG-uri cu activitate scazuta incepe de la 150 ron/luna sau chiar si mai putin, urmand ca, pe parcurs, impreuna cu dvs., sa renegociem tariful in functie de cresterea/scaderea volumului activitatii.

Oferta pentru societati existente

Tarifele noastre incep de la 300 ron/luna sau chiar si mai putin pentru o firma cu activitate moderata, platitoare de TVA si fara achizitii intracomunitare.
Pentru firmele cu achizitii intracomunitare tarifele noastre incep de la 350/ron luna pentru firmele cu activitate moderata.

Oferta pentru servicii juridice

  • Onorariu infiintare/mentiune firma   150 lei   pentru clientii societatii contabile ABCexpert, 250 lei pentru restul clientilor   plus  Taxele obligatorii de la Registrul Comertului.
  • Onorariu cesiune firma (in doua etape) 400 lei pentru clientii societatii contabile ABCexpert, 550 lei pentru restul clientilor.
  • Oferta intocmire contract comercial-tip: 50 lei pentru clientii societatii contabile ABCexpert, 100 lei pentru restul clientilor.
  • Tarifele juridice pentru litigii si reprezentare in Instanta se pot regasi la sectiunea SERVICII JURIDICE.

CONTACT

Pentru a va putea trimite o oferta de pret personalizata, contactati-ne direct la numarul de telefon 0722.317.388 (servicii contabile) si 0722.736.936 (servicii juridice) pentru a stabili o intalnire ti in cel mai scurt timp veti primi oferta noastra.